Om os

Phoenix Academy har en vision om at revolutionere hvordan vi uddanner os i dag.

Vi lever i en tid, hvor måden vi arbejder på, er i konstant forandring. Derfor er vi nødt til at være fleksible og nysgerrige.

Hos os er fokus på den enkelte. Vores udgangspunkt er, at kursisterne skal kunne stå stærkt i sig selv når der opleves medvind og modvind.

For os er målet nemlig, at man mestrer livet i hverdagen – både på arbejde og privat. Akademiet blev stiftet i 2022 af Lisbet Mensa-Annan og Laura Faurschou.

Lederskab og talentudvikling

Vi er begge passioneret omkring personligt lederskab og talentudvikling, men har meget forskellig baggrund.

Laura underviser til dagligt i formidling og præsentationsteknik. Hun har en baggrund i underholdningsbranchen som producer og senere som agent for skuespillere. Derudover har hun arbejdet som rådgiver og mentor for et hav af mennesker, både i det etablerede erhvervsliv, i start-up miljøet og i privat regi.

Lisbet, der i dag er virksomhedsrådgiver, har en klassisk ”corporate” baggrund og en Executive MBA fra AVT Business School. Strategi, ledelse af forandringer og digital forretningsudvikling går igen på CV’et. Men det er krydret med en spirituel lederuddannelse fra Rikke Hertz, en yogainstruktør uddannelse, coaching/mentoring samt adfærdsdesign – fællesnævneren her er den indre trivsel og forståelse for hvad der motiverer os til at skabe forandringer. 

Styrken ved at være to undervisere med forskellig baggrund er, at vores forløb ikke ligner noget der findes i forvejen. Vi kombinerer alt ”guldet” fra det vi selv har lært igennem tiden og binder det sammen med en rød tråd, så det giver mening i en 2022 kontekst. 

Det er ikke enten/eller, men både/og. Vores MasterClass forløb har altid to ben – personligt lederskab i kombination med en faglig vinkel. Vi ved, at forandringer sjældent sker bare fordi du har fået ny viden. Derfor arbejder vi altid med forløb. Mærkbare forandringer sker over tid når du øver dig, lykkes, fejler, får hjælp, giver hjælp og reflekterer undervejs. 

Man kan sige, at vi vender det lidt på hovedet. 

De fleste virksomheder har events/forløb, hvor man lærer hvordan man skal passe ind i organisationen. Vi klæder derimod vores kursister på til at kunne begå sig i en hvilken som helst organisation. De bliver skarpe på at finde ind til deres eget unikke talent, deres personlige power og får værktøjer til at sætte deres faglighed i spil, så de ikke mister pusten når omverdenen konstant sætter nye projekter og mål på dagsordenen.

LAURA FAURSCHOU​

FORRETNINGSRÅDGIVER OG SPEAKERCOACH

Coach og Kurator for TEDxCopenhagen

Har arbejdet med karriererådgivning, projektledelse, præsentationsteknik og coaching.

Arbejder ud fra overbevisningen om at alle kan hvad de vil, hvis de lærer at finde kernen og drivkraften i sig selv.

LISBET MENSA-ANNAN​

EXECUTIVE RÅDGIVER & LEDELSESMENTOR

Executive MBA

Har arbejdet med strategi, ledelse, optimering, transformation og digitalisering.

Motiveres af at facilitere en sund samarbejdskultur, der fremmer innovation og trivsel.

Følg os på LinkedIn

KONTAKTOPLYSNINGER

Laura tlf. 2049 4218

laura@phoenixacademy.dk

Lisbet tlf. 3170 6874

Lisbet@phoenixacademy.dk

ADRESSE

Phoenix Academy

Valdemarsgade 52, 1. th

1665 København V

CVR 43107968