Next Level Masterclass

Vi har udviklet MasterClass forløbet ”Next Level” for PA’er / EA’er og Chefsekretærer – en hidtil ret overset gruppe ifht. uddannelsesforløb. Det besluttede vi os for at gøre noget ved, så det kæmpe potentiale kan indfries.

Next Level forløbet styrker kompetencer indenfor strategisk og organisatorisk forståelse, personligt lederskab, kommunikation og facilitering. 

Vi er blevet varmt modtaget og første hold blev certificeret i september 2022.

Next Level Masterclass 2023

Du er altid velkommen til at ringe til Laura2049 4218 eller Lisbet3170 6874, hvis du har brug for en snak for at finde ud af, om det er relevant for dig at tage skridtet til Next Level.

Testimonials

Line Lyst Scharff

Med 20+ år på bagen som PA og EA, har jeg længe afsøgt markedet for en decideret efteruddannelse, der kunne løfte mig til næste niveau, men uden held. Med Next Level EA Masterclass har jeg endelig fundet det jeg søgte. Jeg har nu gennemført 3 ud af 5 moduler og jeg er meget begejstret. Phoenix Academys undervisere fremstår som professionelle, engagerede og talentfulde personer, der formår at skabe et fortroligt, trygt og ikke mindst underholdende undervisningsmiljø. Vi berører forskellige emner der er meget relevante for min rolle som EA. Derudover er der tilmed yderst inspirerende gæsteundervisere. Uddannelsen er en velafbalanceret blanding af personlig og faglig udvikling med en rød tråd hele vejen igennem forløbet. Meget professionel oplevelse med relevante emner. Jeg kan på det varmeste anbefale Next Level EA/PA Masterclass hos Phoenix Academy.

Marianne

Ofte får man på kurser en masse viden, men når man kommer tilbage på kontoret rammer virkeligheden, og man får ikke koblet den gode viden med sine arbejdsopgaver. Her skiller Phoenix Academys Masterclass "Next Level" sig ud. Vi har udvikling- og handlingsplaner, som vi arbejder med imellem modulerne, og det binder teorien sammen med praksis, mens det er frisk i hukommelsen. Igennem forløbet har jeg indset, at jeg kan ændre på nogle ting i mit arbejdsliv. Nogle af planerne er jeg allerede lykkedes med, og resten er jeg ikke i tvivl om, at jeg nok skal komme i mål med.

Sascha Rasmussen

Uddannelsen Masterclass ”Next Level” for PA’er / EA’er og Chefsekretærer er en virkelig gennemarbejdet uddannelse med en rød tråd og stort fokus på dig selv og dit personlige lederskab. Det er ret fantastisk at finde en uddannelse der er målrettet denne gruppe, da ”vi” har været ret oversete uddannelsesmæssigt. Fantastiske undervisere som er yderst kompetente og meget inspirerende. De formår at skabe et tillidsfuldt rum, hvor alle kan føle sig godt tilpas. Undervisningen understøtter teori med praksis, så det bliver brugbart i den travle hverdag vi alle har. Jeg er sikker på, at den nye værktøjskasse jeg har fået, kan være med til at skabe en ændret adfærd i den retning jeg ønsker at bevæge mig. Jeg vil helt klart anbefale denne uddannelse. 😊

Jannie M. Nendel

Next Level MasterClass for Fremtidens PA/EA er en fantastisk udviklings-rejse at være på ifht. min rolle og ligeledes mig selv. Tak Laura og Lisbet for en rejse pakket med udfordringer og viden.

Informationsmøde

Vi holder løbende online informationsmøder hvor du kan høre nærmere, stille spørgsmål og få indblik i hvad vi begge brænder for når vi underviser.

Skriv til lisbet@phoenixacademy.dk hvis du vil have tilsendt et Zoom link til et informationsmøde.

Følg Phoenix Academy på LinkedIn

KONTAKTOPLYSNINGER

Laura tlf. 2049 4218

laura@phoenixacademy.dk

Lisbet tlf. 3170 6874

Lisbet@phoenixacademy.dk

ADRESSE

Phoenix Academy

Valdemarsgade 52, 1. th

1665 København V

CVR 43107968