Gør din virksomhed robust

SKRÆDDERSYET WORKSHOP

Usikkerhed er et generelt vilkår for alle iværksættere. Men når kriser indtræffer, er det vigtigt at I er forberedt på at håndtere dem. Dermed kan virksomheden leve i stedet for at overleve. 

På denne workshop vil vi klæde jer på til at kunne træffe gode beslutninger, for det at drive en virksomhed handler størstedel af tiden om at træffe beslutninger.

Gode beslutninger kræver 

  • At du har energi og overskud
  • At du har dine værdier på plads
  • At du har konkrete redskaber i værktøjskassen
 
Vil du høre mere, så kontakt: laura@phoenixacademy.dk for et uforpligtende tilbud.

ENERGI OG OVERSKUD:
Det kræver energi og mentalt overskud at træffe gode beslutninger. Derfor giver vi jer konkrete hacks til hvordan I kan styrke jeres energi og overskud. Som rollemodel er du kulturbærer. Sørg for at du smitter din organisation med det du vil have mere af.

VÆRDIER:
Det er vigtigt at du kender dine egne og virksomhedens værdier, når de svære beslutninger skal træffes. Hvis du handler ud fra dine værdier og står fast på dem i modvind, er det nemmere at træffe gode beslutninger – selvom de er svære. Vi guider jer til at blive skarpe på hvad der er vigtigst i beslutningsprocessen.

KONKRETE REDSKABER:
I kommer til at arbejde med et framework i beslutningshåndtering, så I kan skelne imellem forretningsmæssigt potentiale og udfordringer. I kommer hjem med værktøjer, der kan omsættes direkte til jeres egen hverdag og 3 konkrete commitments, der skal sættes i gang, når I har forladt workshoppen. Samtidig får I tips og tricks til en nødplan, som skal holde jer på sporet, når hverdagen opsluger de gode intentioner.

Nedenstående pris er beregnet ud fra 4 timer med et deltagerantal op til 15. personer. Skriv og få et uforligtende tilbud på andre tidsrammer og antal deltagere.

Pris: 35.000,-