Next Level Masterclass

MasterClass forløbet henvender sig til dig som er Executive Supporter, er karriereorienteret og har mod på nye opgaver, hvor du træder tydeligere i karakter som tovholder.

Next level

Hvis du ønsker at være på forkant med fremtiden og højne dine evner, som en betroet sparrings-partner, vil et Masterclass forløb som dette vil gøre en kæmpe forskel for både dig og din organisa-tion. Next Level forløbet styrker dine kompetencer indenfor personligt lederskab, strategisk og organisatorisk forståelse, kommunikation og facilitering.

Moduler

Modul 1

Personligt Lederskab og Fremtoning

Modul 2

Strategisk og Organisatorisk forståelse

Modul 3

Samarbejde og Forandringer

Modul 4

Facilitering og Vidensdeling

Modul 5

Next Level I Praksis

Pris: 42.000,-

Hovedunderviser

Laura Faurschou brænder for udvikling, både personligt og professionelt. Hun er mentor og coach for erhvervsledere i det danske erhvervsliv og holder der ud over foredrag og workshops om formidling, fremtoning, arbejdsglæde, virksomhedskultur og talentudvikling.

Med hendes baggrund som speaker coach for TEDxCopehagen har hun været med til at producere TED Talks, der er blevet set i hele verden. Der ud over drev hun i 10 år skuespilleragenturet TeamPlayers, hvor hun repræsenterede 60 af danmarks bedste skuespillere.

Lauras drives af at få mennesker til at lykkedes med det de drømmer om.

Gæsteundervisere

Next Level Masterclass, masterclass for ea supportere, masterclass for ea og pa, masterclass hos phoenix academy, undervisning for ea og pa, kursuer for ea og pa

Sanne Markwall

30+ års praktisk erfaring med at udvikle virksomheder. Hendes viden stammer fra mere end 300 strategiske forandringsprojekter.

Før hun skabte den digitale strategiplatform var Sanne medskaber af og administrerende direktør for strategikonsulenthuset. Tidligere endnu arbejdede hun med strategiudvikling/ eksekvering i den finansielle sektor.

Next Level Masterclass, masterclass for ea supportere, masterclass for ea og pa, masterclass hos phoenix academy, undervisning for ea og pa, kursuer for ea og pa

Grith Okholm Skaarup

Ekspert i fremtidens behov og tendenser i ledelse ogarbejdsliv. Foredragsholder ogmedlem af en lang række bestyrelser.

Tidligere partner og Head of Communication &Marketing i konsulenthuset Workz, rådgiver i Zentropa Interaction ogsenest kommunikationschef og CSR-ansvarlig ved landets største advokathus Poul Schmith/ Kammeradvokaten.

Next Level Masterclass, masterclass for ea supportere, masterclass for ea og pa, masterclass hos phoenix academy, undervisning for ea og pa, kursuer for ea og pa

Lise Grastrup

Uddannet arkitekt med erfaring fra forskellige tegnestuer og ingeniørvirksomheder. Har skiftet retning og hjælper, i dag, virksomheder med at kommunikere klart og på en måde, som huskes.

Er ekspert i at fremhæve essensen af virksom- hedens budskaber, skære ind til benet, finde kernen, læse mellem linjerne af det, der bliver sagt

Maibritt Saerens

Mairbritt Saerens

Direktør & Stifter af POWERACT. Uddannet skuespiller og integrativ coach. Som kommunikationsekspert er missionen at udvikle andres evne til at brænde igennem med faglighed foran publikum. Maibritt træner ledere, advokater, politikere m.fl. i personlige virkemidler og nonverbal kommunikation.

Praktisk

 8. og 9. april 2025: Modul I 

16. og 7. maj 2025: Modul II 

17. og 4. juni 2025: Modul III

 18. og 20. august 2025: Modul IV

19. og 17. september 2025: Modul V

KOSMOPOL

 

Fiolstræde 44

1171 København K

Lige ved Nørreport station

FAQ

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål omkring Next level Masterclass.

1Kræver MasterClass’en en forudgående uddannelse?
Nej, alle Executive Supporters kan være med.
2Er alle deltagere på samme niveau?
Vi har designet uddannelsen således at du arbejder individuelt med de udfordringer du står overfor, så det er ikke af betydning hvem du er på hold med. Man bliver overrasket over meget forskellighed kan være en gave i ny læring.
3Betaler man for hele uddannelsen på én gang?
Det er muligt at lave en aftale om at splitte betalingen op i 2 rater.
4Er det inkl. forplejning?
Ja, kurset er inkl. kaffe, te, snacks og blodsukkerstabil frokost.
5Hvor meget tid skal jeg bruge om ugen på at læse en masteruddannelse?
Vi arbejder efter princippet ”Learning by doing”. Så der er ikke bøger der skal læses eller rapporter der skal skrives. Men der er læring som skal implementeres. Der vil også være små afleveringer i form af din individuelle handlingsplan, videoer og reflektioner. Det er er individuelt hvor meget tid det tager, men et slag på tasken vil være 1-3 timer pr. uge.
1Kan jeg arbejde på fuld tid ved siden af en masteruddannelse?
Vores masteruddannelser er tilrettelagt, så du kan arbejde på fuld tid under uddannelsen. Undervisningen vil dog foregå 2 hele hverdage á 5 gange – så 10 arbejdsdage.
2Skal jeg gå op til en eksamen?
Ja, du skal certificeres af udefrakommende censorer. Certificeringen foregår mundtligt og du vil løbende arbejde med denne præsentation under uddannelsen.
3Giver MasterClass’enECTS-point?
Nej, desværre.
4Hvor kan jeg hører mere om uddannelsen?
Vi afholder løbende online infomøder – hold øje på vores Linkedin page: www.linkedin.com/company/phoenixacademy
5Er min chef/chefer involveret?
Ja, din chef/chefer vil få et spørgeskema i starten og i slutningen af uddannelsen, så de kan følge med i hvad I arbejder med og hvordan jeres progression er. Det er et fantastisk værktøj til at alligne hvad han/hun har brug for og i hvor høj grad du lever op til dette.
Asger Lauritsen

Da min EA, Merete, tog initiativ til at deltage i et nyt EA-kursus, var jeg først skeptisk, men jeg blev positivt overrasket. Konceptet med at afsøge forventninger og kalibrere med andre virksomheder var nyt, og målet blev sat højt for fremtidens EA. Hvert modul krævede udviklings- og handlingsplaner, hvilket førte til hurtige forandringer.

 Som resultat blev Merete en mere aktiv del af ledelsesgruppen og drivkraften i vores workshops, fokuseret på strategi og samarbejde. Hun moderniserede vores marketing og kommunikation og involverede kollegaer i arbejdet. 

Personligt har Merete fået mere selvtillid og taget flere opgaver fra mit bord. Vi konkluderede, at Next Level EA forløbet skulle hun have deltaget i for flere år siden!

Chief Operating Officer & President
FLSHMIDT
Line Lyst Scharff

Med Next Level Masterclass fandt jeg endelig den efteruddannelse jeg havde ledt efter og gennemførte forløbet i 2022.

Phoenix Academys undervisere er professionelle, engagerede og talentfulde personer, der formår at skabe et fortroligt, trygt og ikke mindst underholdende undervisningsmiljø. De berører forskellige emner der var og er meget relevante for min rolle som EA. Uddannelsen er en velafbalanceret blanding af personlig og faglig udvikling med en rød tråd hele vejen igennem forløbet.

Jeg står i dag stærkere med mere tyngde og jeg hviler mere i mig selv og min rolle som EA. Af samme grund læner jeg mig mere ind og tager proaktivt en større og mere fremtrædende rolle både i forhold til min chef, men også i forhold til hans lederteam og resten af organisationen.

Senior Executive Assistent
Mærsk
Merete Minnet

NEXT LEVEL Masterclass for EA/PA har virkelig bragt mig til next level.
Kurset har givet mig en selvforståelse og selvindsigt, som jeg aldrig havde troet mulig og en masse redskaber til at skabe ro og værdi for mig selv.
Det har givet mig styrken til at sige noget og deltage aktivt i management møderne og givet mig modet til at facilitere møder og workshops.
Jeg kender mig selv bedre og ved hvad jeg står for og hvad jeg kan!
Tak til Laura og Lisbet for at være jer og dele jeres viden

Executive Assistant
FLSmidth A/S
Sandra Thorsell-Øltieng

Tag ansvar for din egen udvikling! Lettere sagt end gjort… men på uddannelsen NEXT LEVEL MasterClass for Executive assistens, fik man virkelig alle muligheder for netop dét.

Gennem langsigtede handlingsplaner, en afbalanceret blanding af teori og praksis, utroligt inspirerende lærer og ikke mindst alle de andre ekstremt kompetente deltagere man møder, har det været en fantastisk rejse på så mange niveauer!

Forløbet har fået mig til at nærme mig mit fulde potentiale og opdage nye sider og kompetencer hos mig selv. Ved at lave små ændringer over tid “narrede jeg min hjerne” til nye adfærdsmønstre og brød gamle vaner.

Hav modet til at prøve noget nyt, bryd med gamle indgroede mønstre og find dét, der motiverer dig. Jeg lover, at du ikke vil fortryde det! ????

Executive Assistant til Head of Legal
Mærsk
Berit Hultmann Jørgensen

Jeg har været på en rejse, en rejse med Next Level Masterclass. En rejse der havde vildt mange indtryk, meget fantastisk indhold og som gav masser af selvreflektion.

Jeg har fundet det virkelig værdifuldt, at hver modul havde sit eget tema, en chance for at dykke dybere ned i relevant stof og “nørde” det på et højere plan, end hvad man har mulighed for til daglig. Man bliver trygt ledt igennem forløbet og man kommer i den grad ikke til at kede sig, der er fuld valuta for pengene.

Personligt har Next Level Masterclass bragt en hel del ting med sig. Jeg har fundet ud af, at jeg rent faktisk godt kan facilitere og at jeg faktisk synes det er super sjovt. Derudover er der flere af de lidt mere “tunge” emner, såsom strategi, adfærdsledelse og forandringsprocesser der har fundet plads i mig og har givet mig en større indsigt.

Det har været utrolig værdifuldt at være sammen med ligesindede på denne rejse. Trods forskellige personligheder og funktioner sidder vi med mange af de samme udfordringer og problemstillinger, hvilket har været dejligt at få vendt og høre andre perspektiver på

Executive PA til CEO og CFO
Idverde DK
Jannie M. Nendel

Next Level MasterClass for Fremtidens Executive Assistents er en fantastisk udviklings-rejse at være på ifht. min rolle og ligeledes mig selv. Tak for en rejse pakket med udfordringer og viden.

Senior Executive Assistant to CEO
Mærsk
Sascha Rasmussen

Uddannelsen Masterclass “Next Level” for Executive Assistants er en virkelig gennemarbejdet uddannelse med en rød tråd og stort fokus på dig selv og dit personlige lederskab.

Det er ret fantastisk at finde en uddannelse der er målrettet denne gruppe, da “vi” har været ret oversete uddannelsesmæssigt.

Fantastiske undervisere som er yderst kompetente og meget inspirerende. De formår at skabe et tillidsfuldt rum, hvor alle kan føle sig godt tilpas.

Undervisningen understøtter teori med praksis, så det bliver brugbart i den travle hverdag vi alle har. Jeg er sikker på, at den nye værktøjskasse jeg har fået, kan være med til at skabe en ændret adfærd i den retning jeg ønsker at bevæge mig.

Jeg vil helt klart anbefale denne uddannelse. ????

Chefsekretær
FINANSFORBUNDET
Marianne Hingeberg Larsen

Ofte får man på kurser en masse viden, men når man kommer tilbage på kontoret, rammer virkeligheden, og man får ikke koblet den gode viden med sine arbejdsopgaver.

Her skiller Phoenix Academys Masterclass “Next Level” sig ud. Vi har udviklings- og handlingsplaner, som vi arbejder med imellem modulerne, og det binder teorien sammen med praksis, mens det er frisk i hukommelsen.

Igennem forløbet har jeg indset, at jeg kan ændre på nogle ting i mit arbejdsliv. Nogle af planerne er jeg allerede lykkedes med, og resten er jeg ikke i tvivl om, at jeg nok skal komme i mål med.

Personal Assistant
TOPSOE